Ποιοι Είμαστε

Ας γνωριστούμε καλύτεραΗ Ε.Αρβανίτης –  Κ.Κατσαφούρης ΟΕ είναι Λογιστική και Φοροτεχνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2016 στο Βόλο, καλύπτοντας τις ανάγκες εταιρειών κάθε μεγέθους και αντικειμένου σε όλη την Μαγνησία.

Οι ιδρυτές της Ευάγγελος Αρβανίτης, Αρβανίτη Ελένη & Κατσαφούρης Κωνσταντινος είναι καταξιωμένοι οικονομολόγοι – λογιστές, πτυχιούχοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με άδειες Α’ τάξης και μακρόχρονη πείρα. Επίσης και το προσωπικό της αποτελείται από λογιστές πλήρως καταρτισμένους σε κάθε λογιστικό, φοροτεχνικό, εργατικό και ασφαλιστικό θέμα.

Εάν αναζητάτε ένα αξιόπιστο λογιστικό γραφείο, έτοιμο να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία που προκύπτει από το ρευστό φορολογικό μας σύστημα, είμαστε η ιδανική λύση. Διαρκώς ενημερωμένοι παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, μέσα σε ένα πλήρως μηχανογραφημένο και άρτια οργανωμένο περιβάλλον με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη. Έτσι οι πελάτες μας είναι ενήμεροι σχετικά με την επιχείρησή τους και τους παρέχουμε συμβουλές ώστε να βελτιώνονται και να αποφεύγουν κάθε περιττό έξοδο και κόστος.

Αρβανίτης-Κατσαφούρης λογιστικές υπηρεσίες

Αρβανίτης Ευάγγελος-λογιστικές-υπηρεσίες

Ευάγγελος Αρβανίτης

Πτυχιούχος οικονομικών επιστημών

Αρβανίτη Ελένη-λογιστικές υπηρεσίες

Αρβανίτη Ελένη

Πτυχιούχος οικονομικών επιστημών

Κατσαφούρης Κων/νος-λογιστικές υπηρεσίες

Κατσαφούρης Κων/νος

Πτυχιούχος οικονομικών επιστημών